Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Εκλογές για την ανάδειξη μελών στα όργανα του Συλλόγου.

 Αγαπητοί συνάδελφοι γονείς,

η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση(επαναληπτική) του συλλόγου μας (που έγινε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017), λαμβάνοντας υπόψη και την ενημέρωση από την διεύθυνση του σχολείου περί βαθμολογίας του Α΄ τετραμήνου την 2η βδομάδα του Φεβρουάριου αποφάσισε τα εξής:

             α)οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών των οργάνων και των αντιπροσώπων του Συλλόγου, θα διεξαχθούν οπωσδήποτε την ημέρα παράδοσης της βαθμολογίας Α΄ τετραμήνου, στην αίθουσα του συλλόγου (δίπλα από την είσοδο) καθώς και την προηγούμενη ή την επομένη ημέρα, ανάλογα με την κοντινότερη αργία(αν η βαθμολογία δοθεί Δευτέρα τότε από την Κυριακή θα ανοίξει η κάλπη ενώ αν δοθεί την Παρασκευή τότε η κάλπη θα παραμείνει ανοιχτή και το Σάββατο).
            
             β) εξελέγη τριμελής εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τους εξής συναδέλφους γονείς:
                           1. ΙΩΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ με παιδί στο Α1
                           2. ΣΥΛΙΚΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ με παιδί στο A2
                           3. ΜΠΑΡΝΑΣ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ με παιδί στο Γ3

Την θέση του Προέδρου της εφορευτικής επιτροπής κατέλαβε ο κ. ΙΩΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ.

            γ) οι υποψήφιοι για τις εκλογές θα πρέπει να υποβάλλουν / δώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ την υποψηφιότητά τους στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία, καταληκτικά, θα βρίσκεται στο σχολείο την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μμ έτσι ώστε να τις συγκεντρώσει και να τυπώσει τα ψηφοδέλτια. Μπορεί ο κάθε γονιός να στείλει με άλλον την υποψηφιότητά του αρκεί να είναι υπογεγραμμένη και να έχει τα στοιχεία που φαίνονται στην αίτηση που επισυνάπτεται.

                δ) από την εφορευτική επιτροπή γίνεται γνωστό πως όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι "ταμειακώς εντάξει" στις υποχρεώσεις τους με τον σύλλογο κατά την καταληκτική ημέρα υποψηφιοτήτων(1/4/2017), ενώ κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας και πάντως πριν ψηφίσουν θα μπορούν όσοι γονείς θέλουν να τακτοποιούν εκκρεμότητες με την συνδρομή τους.

Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
•H διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή!: Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.