Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα για προσέλευση στις εκλογές του Συλλόγου μας





Εκλογές 2017-2018
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
του 21ου Γυμνασίου Αθήνας
                                                                                             
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

            Τόνοι μελάνης και χιλιάδες σελίδες επιστημονικών μελετών για να αποδείξουν αυτό που εμείς σαν γονείς το ξέρουμε καλά: «η αδιαφορία είναι το χειρότερο». Αν αδιαφορήσουμε έστω και λίγο, για τις υποθέσεις του παιδιού μας, εκείνο θα το νιώσει ως απόρριψη. Η μισή και πλέον καθημερινή ζωή του βρίσκεται μέσα στην σχολική κοινότητα. Να γιατί, πρέπει να δείξουμε ενδιαφέρον για την σχολική ζωή του παιδιού μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, είναι αυτός που, ως γονείς, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, για το καλύτερο των παιδιών μας, μέσα στο σχολείο. Ο ρόλος του συλλόγου πρέπει να είναι διεκδικητικός, συντονιστικός, οργανωτικός για όλα αυτά που απασχολούν τα παιδιά μας.  Αν κάποιοι σύλλογοι καταλήγουν να γίνονται χλωρίνες για καθάρισμα ή σφραγίδα στα χέρια ενός προέδρου, ας μην το κρύβουμε, συμβαίνει γιατί εμείς, οι γονείς, τους απαξιώνουμε.

Το έργο του Συλλόγου αρχίζει μετά τις εκλογές. Οι γονείς μέλη του πρέπει να απαιτούν, να αξιώνουν, να στηρίζουν  το καλύτερο που μπορεί να γίνει για όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε σαν γονείς να περιμένουμε δέκα και είκοσι χρόνια για να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες αλλά απαιτούμε και διεκδικούμε τώρα, σήμερα, το καλύτερο για την σχολική κοινότητα.

Ψηφίζουμε στις εκλογές του συλλόγου μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 Φεβρουαρίου 2017 από 11:30 έως 14:00 και την ημέρα που δίδονται οι βαθμοί, ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Φεβρουαρίου 2017 από 11:30 έως 14:00. Παίρνουμε μέρος και βοηθάμε, ανάλογα με τις δυνάμεις μας, σε όλο το έργο και τις εκδηλώσεις του συλλόγου.  Γιατί εμείς θέλουμε:

«Συλλόγους Γονέων και Ενώσεις που παλεύουν για να γίνουν τα σχολεία εστίες μαθητικής δημιουργίας για να εκφράζονται τα παιδιά μας, να δημιουργούν, να αθλούνται.»        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
•H διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή!: Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.