Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΚΕ.ΣΥ.Π.) ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


Λάβαμε από την κα Κατσαδήμα και την ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την αμεσότητα της πληροφόρησης, έγγραφα  που αφορούν το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Γαλατσίου που ανήκει το σχολείο μας.


Σχετικά με το ΚΕΣΥΠ:


Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Γαλατσίου  είναι υποστηρικτική δομή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας και παρέχει Συμβουλευτική στήριξη και Πληροφόρηση σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μαθητές, γονείς και νέους έως 25 ετών  των σχολείων ευθύνης του. Παράλληλα υποστηρίζει το έργο των εκπαιδευτικών που εφαρμόζουν το Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα σχολεία της Δ / θμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή αρμοδιότητάς του.
Οι έφηβοι που επιθυμούν Συμβουλευτική στήριξη σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, μπορούν να χρησιμοποιούν τη Διαδικτυακή Πύλη  των Εφήβων  www.eoppep.gr/teens  και των δωρεάν υπηρεσιών Συμβουλευτικής των Κέντρων Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κατόπιν, να κλείνουν  ραντεβού στο ΚΕ.ΣΥ.Π. για ατομική  συμβουλευτική, έχοντας μαζί τους   εκτυπωμένα τα αποτελέσματα του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
Οι ενήλικες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.e-stadiodromia.eoppep.gr
Το ΚΕ.ΣΥ.Π. στεγάζεται στο Δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδους και Ιπποκράτους). Η ατομική Συμβουλευτική στήριξη και Πληροφόρηση παρέχεται κατόπιν ραντεβού. Το ΚΕ.ΣΥ.Π. λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00 -14.30 το πρωί. Το απόγευμα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 14.30 έως 17.00 κατόπιν συνεννοήσεως. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να  προγραμματίσετε  ραντεβού, επικοινωνήστε με το ΚΕ.ΣΥ.Π. στο τηλέφωνο 210 2139053 .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
•H διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή!: Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.