Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Eκδήλωση – συζήτηση για τα ναρκωτικά

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση – συζήτηση για τα ναρκωτικά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 21ου Γυμνασίου, στην Γκράβα και συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 132ου Δημοτικού σχολείου, μιας και η Γκράβα είναι το κοινό μας "σπίτι" και όλοι μαζί πρέπει να πούμε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
Η παρατεταμένη οικονομική κρίση επιτείνει το κοινωνικό πρόβλημα των ναρκωτικών και την αύξηση των χρηστών σε όλες τις ηλικίες, με καινούριο στοιχείο ότι το ηλικιακό όριο πρώτης επαφής των εφήβων να έχει κατέβει πλέον στα 13έτη. Γι αυτό, δεν πρέπει να περιμένουμε να χτυπήσει την πόρτα  του σχολείου μας το πρόβλημα για να αντιδράσουμε.
Η εκδήλωση απευθύνεται στους γονείς όλων των σχολείων του συγκροτήματος της Γκράβας, γιατί μέσα από την συζήτηση θα αναλυθεί το πρόβλημα σε όλες του τις διαστάσεις, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να φανεί και η διάθεση όλων μας να βρούμε απαντήσεις και τρόπους αντιμετώπισης για το σοβαρότατο αυτό θέμα.

Τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
του 21ου Γυμνασίου & του 132ου Δημοτικού Σχολείου Γκράβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
•H διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή!: Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.