Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Το Νέο Δ.Σ. του συλλόγου μαςΤην πρώτη του συνεδρίαση έκανε εχθές Τετάρτη το απόγευμα στο σχολείο μας, το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του συλλόγου μας.
Αρχικά συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε το νέο προεδρείο το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:Τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Κωνσταντίνος Νομικός και Κωνσταντίνος Κρυστάλλης ορίστηκαν να είναι υπεύθυνοι για την σύσταση επιτροπών μελών όπως το άρθρο 21 του καταστατικού μας ορίζει. (Περισσότερα για αυτό σε κείμενο που θα σταλεί με τα παιδιά)

Η πρώτη απόφαση που πήρε το Νέο ΔΣ είναι οι τακτικές μηνιαίες συνεδριάσεις του ΔΣ να γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στην αίθουσα του συλλόγου εντός του σχολείου με ώρα έναρξης της συνεδρίασης 11:00 το πρωί. Οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα είναι ανοιχτές στα μέλη του συλλόγου και θα ξεκινούν δίνοντας λόγο σε όσα από αυτά θέλουν να απευθυνθούν στα όργανα του συλλόγου.

Το ΔΣ ευχαριστεί όλους τους γονείς που πήραν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες και ιδιαίτερα την εφορευτική επιτροπή που βοήθησε στην διεξαγωγή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
•H διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή!: Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.