Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

27ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής στο 21ο Γυμνάσιο Αθηνών


Την Κυριακή 5 Μαρτίου το σχολείο μας φιλοξένησε ως εξεταστικό κέντρο τον 27ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής. Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) και είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και αφορά όλους τους μαθητές Λυκείου ενώ αντίστοιχα διενεργούνται και διαγωνισμοί για το Γυμνάσιο καθώς και για τις Ε' και Στ' τάξεις του Δημοτικού.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους και όσες βοήθησαν εθελοντικά για την εκδήλωση αυτή. Ιδιαίτερα όμως, πρέπει να σταθούμε στην διευθύντρια κα Καραστάθη που επωμίστηκε το βάρος της λειτουργίας του σχολείου την Κυριακάτικη αργία, όπως και στις καθηγήτριες κα Παπαντωνίου και κα Χριστοπούλου που εκτός της πολύτιμης βοήθειά τους την Κυριακή, είχαν αναλάβει και την προετοιμασία των δικών μας παιδιών για τον διαγωνισμό του Γυμνασίου. ΕΥΓΕ! 

Για τους μαθητές/μαθήτριες του δικού μας σχολείου που πήραν μέρος στον αντίστοιχο διαγωνισμό του Γυμνασίου, η συμμετοχή τους είναι το μεγαλύτερο κέρδος τους, γιατί γέμισαν με την εμπειρία ενός τέτοιου διαγωνισμού. Έχουμε μία μικρή αγωνία για να δούμε αν θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές τους με κάποια διάκριση, αλλά να είναι σίγουρα τα παιδιά μας πως ήδη έχουμε διακρίνει πως έχουν μαχητικό πνεύμα και προσπαθούν για το καλύτερο. Για εμάς είναι ήδη Νικητές!

Σαν γονείς ευχόμαστε πάντα τέτοια και του χρόνου καλύτερα!


Η κα Καραστάθη με τον υπεύθυνο της Ε.Ε.Φ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
•H διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή!: Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.